Když se poprvé setkají Kůstka a její otec. Ač ona to ještě v tu chvíli neví. Strašně se mi líbí výraz Maxe, jak si ji prohlíží. Je tu úplně vidět jak je na ni pyšný. A ještě k tomu Russův pohled, když neví jak se má chovat.
Když Russ řekne MAxovi, že mu Kůstka stejně všechno říká, tak nemá cenu nechávat ho za dveřmi.
Jak Zack vysvětluje, že ho jeden z profesorů poplácal otevřenou dlaní po rameni, na pěstí, což znamená uznání. Chvilku do ní strká a potom mu Brennan řekne, že je to protože profesor má artrózu a potřeboval pomoci při vstávání
Booth rozčilující se , že mu vzali služební auta. Je šíleně sladké, že je bůhví kde, že je suspendován, ale hlavně že mu vzali to auto
Scéna s Maxem, před nočním klášterem...tahle scéna mě vždycky donutí se smát, protože si vzpomenu na bloopers a Ray: Hey! Where is my wallet!
Potom když jsou u Brennan v bytě a najdou kaluže krve. Jak ho obejme. Moc nádherné. Protože zase jednou za čas projevila city. A potom v autě, když je Booth ten, co upozorňuje, že nemá skákat k předčasným závěrům.
Ironická Carolina, když upozorňuje, že Otec McCourt je 90 chlápek s alzheimerem, její výraz prostě nemá chybu, obzlášť jak k tomu ještě slastně požírá hranolky.
No a potom samozřejmě rozhozená Brennan, když si uvědomí, že je to její otec. Je vidět, jak je vážně zklamamná. Neví co si má myslet. Ale stejně ho chce zstknout. Už se těším na ty scény ve vězení. Celá ta věc je šíleně smutná, zvlášť když to člověk vidí poněkolikáté a uvědomuje se všechny souvislosti. Protože zoufalá Brennan připoutaná k lavičce a Booth ,který neví co má říc mě prostě pokaždé dostanou.
A potom, konec
Ha! Tak už chápu jak je možné že to popíšete tolik. A to jsem vypíchla jenom to nejzákladnější