2x11 Judas on a Pole

Moderátoři: KayTee, gilly8

2x11 Judas on a Pole

Příspěvekod Ivet » 08.03.2010, 22:24

Dneska jsem si dala pokoj od maratonu a pustila jsem si tuhle epizodu, protože mám prostě Maxe šíleně ráda. Nebudu se tu sáhodlouze vypisovat, už pomalu usínám. Pouze vypíchnu nějaké momenty.

Když se poprvé setkají Kůstka a její otec. Ač ona to ještě v tu chvíli neví. Strašně se mi líbí výraz Maxe, jak si ji prohlíží. Je tu úplně vidět jak je na ni pyšný. A ještě k tomu Russův pohled, když neví jak se má chovat.

Když Russ řekne MAxovi, že mu Kůstka stejně všechno říká, tak nemá cenu nechávat ho za dveřmi.

Jak Zack vysvětluje, že ho jeden z profesorů poplácal otevřenou dlaní po rameni, na pěstí, což znamená uznání. Chvilku do ní strká a potom mu Brennan řekne, že je to protože profesor má artrózu a potřeboval pomoci při vstávání :lol: :lol: :lol:

Booth rozčilující se , že mu vzali služební auta. Je šíleně sladké, že je bůhví kde, že je suspendován, ale hlavně že mu vzali to auto :-D..typický Booth

Scéna s Maxem, před nočním klášterem...tahle scéna mě vždycky donutí se smát, protože si vzpomenu na bloopers a Ray: Hey! Where is my wallet!

Potom když jsou u Brennan v bytě a najdou kaluže krve. Jak ho obejme. Moc nádherné. Protože zase jednou za čas projevila city. A potom v autě, když je Booth ten, co upozorňuje, že nemá skákat k předčasným závěrům.

Ironická Carolina, když upozorňuje, že Otec McCourt je 90 chlápek s alzheimerem, její výraz prostě nemá chybu, obzlášť jak k tomu ještě slastně požírá hranolky.

No a potom samozřejmě rozhozená Brennan, když si uvědomí, že je to její otec. Je vidět, jak je vážně zklamamná. Neví co si má myslet. Ale stejně ho chce zstknout. Už se těším na ty scény ve vězení. Celá ta věc je šíleně smutná, zvlášť když to člověk vidí poněkolikáté a uvědomuje se všechny souvislosti. Protože zoufalá Brennan připoutaná k lavičce a Booth ,který neví co má říc mě prostě pokaždé dostanou.

A potom, konec :-)...jedna z nej scén vůbec. Když jí chytne za bradu a poukáže na fakt, že existuje více typů rodiny. A tím vlastně utvrdí, že ji má rád :-)...a je to vůbec poprvé, co jsem si všimla, že když spolu na konci vcházejí do Jídelny, tak jí Booth plácne, polechtá, "cokoliv jiného jde ještě udělat" po zadku-stehně a Brennan se zasměje a uskočí. Nidky jsem tomu nevěnovala pozornost. Asi jsem ještě byla tak moc rozhozená z toho okamžiku.

Ha! Tak už chápu jak je možné že to popíšete tolik. A to jsem vypíchla jenom to nejzákladnější :-)
David on Emily: “I stare at Emily's eyes and it's like the galaxy. I just watch and observe many, many moons.”

God, we love each other...we could just take our clothes off right there and do it against the wall...but that would stop the show."
Ivet

Re: 2x11 Judas on a Pole

Příspěvekod Mclarenka » 08.03.2010, 22:58

Jsem ráda, že už aspoň trochu chápeš (možná víc než trochu), jak je těžké to jednoduše shrnout. Možná to asi jde, ale já jsem bohužel ještě nepřišla nato, jak to udělat :D

K tomu závěru musím konstatovat, že jsem si také nevšimla hned poprvé, jak jí šťouchne nebo štípne... je to vážně sladký :) ... a ten pohled do očí, ze kterého jsem úplně hotová, tak ten je bomba. Vlastně celá ta závěrečná scéna je úžasná :D
Obrázek
Mclarenka

Příspěvekod --Angie-- » 09.03.2010, 16:36

Ja vás obdivujem, keď to tak všetko dopodrobna porozoberáte...vždy si pritom všimnem pár detailov, ktoré mi unikli...
K tejto epizóde musím povedať, že patrí k mojím najobľúbenejším, už len preto, že je tu Max, ktorého úplne zbožňujem.....A ten záver si idem už aj pozrieť :lol:
Obrázek
But if I was fearless ...
Could I be your reckless friend
And if I was helpless ...
Could you be the one comes rushing in.
--Angie--

Příspěvekod KayTee » 24.03.2010, 13:57

Právě jsem to dokoukala a zlobím se na Zacka :-D Nebýt jeho, tak by možná došlo k nějakému kissing :-D :-D Jak jí drží za tu bradu a pak pomalu ruku složí a oba se na sebe tak hypnoticky dívají a pak.....najedou Zack zaťuká na okno... ach jo...kluk jeden ušatej!!

BTW - tady ještě Booth chodí s Cam, že? Vůbec to tak nevypadá :-D :-D
Už je 23. září?
Obrázek
KayTee

Příspěvekod Mclarenka » 24.03.2010, 15:16

KayTee píše:Právě jsem to dokoukala a zlobím se na Zacka :-D Nebýt jeho, tak by možná došlo k nějakému kissing :-D :-D Jak jí drží za tu bradu a pak pomalu ruku složí a oba se na sebe tak hypnoticky dívají a pak.....najedou Zack zaťuká na okno... ach jo...kluk jeden ušatej!!

BTW - tady ještě Booth chodí s Cam, že? Vůbec to tak nevypadá :-D :-D

Já bych ho nazvala " kluk jeden vlasatej" :lol: , i když se pak ostříhá... :) , ale jinak s tebou souhlasím... tady se kiss přímo nabízel Zacka (i ho zbožňuju, ale určitě chápete, jakým způsobem) bych za to nejradši uškrtila... co se dá dělat, ale jak Booth polechtá nebo jenom šťouchne Bones do nohy, tak to je skvělý :D

Také se mi líbí, jak Zack předvádí poplácání ramene Bones :D

A jinak k tvému dotazu... tady spolu ještě chodí, ale opravdu to tak nevypadá. Jediný náznak bližšího vztahu (i když to je hodně chabý náznak) je, jak mu Cam urovná bundu... jinak mi vůbec nevadí, že v průběhu jejich vztahu nebylo mnoho náznaků, že spolu chodí. Nevím proč, ale nerada vidím Bootha s nějakou jinou ženskou... asi to zní praštěně :D
Obrázek
Mclarenka

Příspěvekod Ivet » 24.03.2010, 15:25

Mclarenka píše:Nevím proč, ale nerada vidím Bootha s nějakou jinou ženskou... asi to zní praštěně :D

Vážně nevíš proč??? Holka, vzpamatuj se!!! Je to náš Booth!!!!! :lol: :lol: :lol:

Sexy Booth.

Booth s nekonečnými čokoládovým očičkami.

Booth, který přesně vycítí, když se s tebou něco děje.

Booth, který vždy víc co říct.

Booth, který tě vždycky rozesměje.

Booth, který tancuje líp než Mike Jackson.

Booth..................který miluje BONES.

Tak ještě stále nevíš???? :lol: :lol: :lol:

Jinak myslím, že Zack není jediný komu se kdy podařilo překazit nějaký dokonalý BB moment.

Viz. závěr 5x05...ještě pořád se ze mě mírně kouří, když si na to vzpomenu. :-D
David on Emily: “I stare at Emily's eyes and it's like the galaxy. I just watch and observe many, many moons.”

God, we love each other...we could just take our clothes off right there and do it against the wall...but that would stop the show."
Ivet

Příspěvekod Mclarenka » 24.03.2010, 15:42

Ivet píše:
Mclarenka píše:Nevím proč, ale nerada vidím Bootha s nějakou jinou ženskou... asi to zní praštěně :D

Vážně nevíš proč??? Holka, vzpamatuj se!!! Je to náš Booth!!!!! :lol: :lol: :lol:

Já jsem myslela s jinou ženskou, než s Bones... :D bohužel jsem to nedopsala. Samozřejmě souhlasím se všemi tvými argumenty, proč ho zbožňovat :D , takže jsem snad vzpamatovaná a nepůsobím úplně pitomě :lol:
Naposledy upravil Mclarenka dne 24.03.2010, 15:49, celkově upraveno 1
Obrázek
Mclarenka

Příspěvekod KayTee » 24.03.2010, 15:48

Hm.....škoda, že ve skutečnosti chlap jako Booth neexistuje :cry:
Už je 23. září?
Obrázek
KayTee

Příspěvekod me_ » 25.03.2010, 14:31

KayTee píše:Hm.....škoda, že ve skutečnosti chlap jako Booth neexistuje :cry:

Vlastně bychom měly Harta a jeho kolegium nesnášet, že vytvořili někoho tak k sežrání ( a tím nemyslím jen vzhled, i když je David ňami ňami slup :D ), ale někoho tak povahově božího, že z něj člověk uslintává, kdykoli si na něj vzpomene :D
Bones: Who's Kelly Clarkson?
Booth: American Idol. "Because of You."
Bones: Because of *me_* :-)?
Booth: Never mind.
me_

Příspěvekod Angelitos » 26.04.2010, 22:16

Tak dneska tenhle díl poběží na Primě ...zachvilku. Musím říct, že tenhle díl nepatřil nikdy k mým oblíbeným, ale to jsem Bones ještě moc neznala, tak uvidím, jak se na to budu dívat, až to dneska uvidím :mrgreen:
Booth: I gotta tell you.I really am enjoying working with you, Bones.
Brennan: Bones is not my name.
Booth: Well,it's... A nickname?
Brennan: Oh,yes, I see. I could call you Shoes.
Booth: Shoes? Why Shoes?
Brennan: Yes, because they are so very shiny.
Angelitos

Další

Zpět na 2x11 Judas on a Pole