Ale první polovina je opravdu vtipná...to, jak Bren vrazí Boothovi si můžu pouštět pořád dokola + scénu ve vaně a všechny komenty Sweetse ke vztahu BB a koláče

KayTee píše:mno...ještě pořád se na tuhle epizodu nedokážu dokoukat bez slziček.. ach jo.. ten konec!
Ale první polovina je opravdu vtipná...to, jak Bren vrazí Boothovi si můžu pouštět pořád dokola + scénu ve vaně a všechny komenty Sweetse ke vztahu BB a koláče

terentule píše:Ale jinak se mi v tomhle díle líbilo to psycho, když člověk neví, kdo by mohl být tím pomocníkem, protože všichni tak najednou vypadají (hlavně Hodgins).

KayTee píše:terentule píše:Ale jinak se mi v tomhle díle líbilo to psycho, když člověk neví, kdo by mohl být tím pomocníkem, protože všichni tak najednou vypadají (hlavně Hodgins).
Přesně... já byla samozřejmě zaspoilerovaná, takže jsem věděla, že to bude Zack, ale kdybych to nevěděla, tak teda uff...asi bych z toho byla ještě víc špatná než teď.
A nedovedu si představit, že bych například já zjistila, že někdo, s kým několik let pracuji, někoho zabil.

Zpět na 3x15 The Pain in the Heart
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník