The Pain in the Heart

Moderátoři: KayTee, gilly8

Re: The Pain in the Heart

Příspěvekod KayTee » 09.02.2010, 01:29

mno...ještě pořád se na tuhle epizodu nedokážu dokoukat bez slziček.. ach jo.. ten konec!

Ale první polovina je opravdu vtipná...to, jak Bren vrazí Boothovi si můžu pouštět pořád dokola + scénu ve vaně a všechny komenty Sweetse ke vztahu BB a koláče :-D
Už je 23. září?
Obrázek
KayTee

Příspěvekod Mclarenka » 09.02.2010, 15:51

KayTee píše:mno...ještě pořád se na tuhle epizodu nedokážu dokoukat bez slziček.. ach jo.. ten konec!

Ale první polovina je opravdu vtipná...to, jak Bren vrazí Boothovi si můžu pouštět pořád dokola + scénu ve vaně a všechny komenty Sweetse ke vztahu BB a koláče :-D

Tak konec prožívám stejně jako ty a mnozí další. Sice mi slzy netečou po tvářích, ale vždycky mám na krajíčku. Opravdu povedený závěr epizody a vlastně dílu. Vzpomínám si, jak jsem reagovala, když jsem to viděla poprvé. Slzy byly trochu potlačené tím údivem a šokem, jak to vlastně skončilo a kdo byl tím komplicem. Vážně velké překvapení , ale bohužel neradostné...

Jinak více jak první polovina byla vážně sranda. Po krátkém úvodu, kde to vypadalo na Boothovu smrt, to vážně nemělo chybu. Už samotná facka na pohřbu byla jedinečná a celé to řešení, proč to Bones nikdo neřekl bylo skvělé. :D :D A scéna v koupelně... to je prostě bez komentáře :D

Musela jsem se smát u scén, kde se Booth dohadoval s Bones a do toho všeho zasahoval Sweets. Líbilo se mi, jak chtěl Sweets, aby každý vyprávěl, jak ho viděl v televizi a každému to bylo úplně fuk :lol: . No a scéna v kanceláři Bones , kam Booth dotáhl Sweets a kde prasklo, od koho se měla Bones dozvědět, že Booth žije, tak ta byla opět výborná a vlastně poslední vtipná, protože potom už byly pouze smutné pasáže.

I přesto mám tuhle epizodu ráda a ráda si ji občas pustím, ale zase ne často, protože kdo by stál o to, aby mu bylo do breku, že? :)
Obrázek
Mclarenka

Příspěvekod terentule » 11.02.2010, 00:49

Hmmm, já jsem na tu scénu ve vaně tak trochu alergická...jistě, moje pubertální část si libuje :D. Booth ve vaně a vtrhnuvší Kůstka...jejich rozhovor, Boothovy zvyky ve vaně... :)
Ale jinak mi přišlo trochu divný, že Kůstka takhle z ničeho nic vtrhla za Boothem domů, a ještě k tomu do koupelny. A Booth, kterého to sice nejdřív zaskočilo, ale nějak nešokovalo, v klidu si tam ležel dál. A pak ten argument, že byl u sebe doma, ve svý vlastní vaně...nebo tak nějak :-/.

Ale jinak se mi v tomhle díle líbilo to psycho, když člověk neví, kdo by mohl být tím pomocníkem, protože všichni tak najednou vypadají (hlavně Hodgins :D ).
Does you vacuum cleaner have a PROPER AMOUNT OF SUCTION?!
terentule

Příspěvekod KayTee » 11.02.2010, 00:54

terentule píše:Ale jinak se mi v tomhle díle líbilo to psycho, když člověk neví, kdo by mohl být tím pomocníkem, protože všichni tak najednou vypadají (hlavně Hodgins :D ).

Přesně... já byla samozřejmě zaspoilerovaná, takže jsem věděla, že to bude Zack, ale kdybych to nevěděla, tak teda uff...asi bych z toho byla ještě víc špatná než teď.
A nedovedu si představit, že bych například já zjistila, že někdo, s kým několik let pracuji, někoho zabil.
Už je 23. září?
Obrázek
KayTee

Příspěvekod oskvarka » 16.02.2010, 22:23

KayTee píše:
terentule píše:Ale jinak se mi v tomhle díle líbilo to psycho, když člověk neví, kdo by mohl být tím pomocníkem, protože všichni tak najednou vypadají (hlavně Hodgins :D ).

Přesně... já byla samozřejmě zaspoilerovaná, takže jsem věděla, že to bude Zack, ale kdybych to nevěděla, tak teda uff...asi bych z toho byla ještě víc špatná než teď.
A nedovedu si představit, že bych například já zjistila, že někdo, s kým několik let pracuji, někoho zabil.

no tak pre mna to presne take psycho bolo ja som to ani len netusila.. toto bol pre mna totalny dojak...
I LOVE BONES
oskvarka

Příspěvekod KayTee » 12.07.2010, 12:27

Nevíte, jak se jmenute ten týpek, kvůli kterému hrál Booth mrtvého? Jak ho pak chytli na tom pohřbu?
Už je 23. září?
Obrázek
KayTee

Předchozí

Zpět na 3x15 The Pain in the Heart