4x25

Moderátoři: KayTee, gilly8

Re: 4x25

Příspěvekod erika4899 » 28.01.2010, 23:17

ja mám tú scénu u Sweetsa, keď Brenn povie, že chce dieťa aj v mobile, cestou do a zo školy si pravidelne púšťam, už by som to vedela odrapotať aj odzadu :D moja asi naj epka je toto :)
erika4899

Re: 4x25

Příspěvekod Kikuška » 05.04.2010, 02:20

Táto epizóda je jedna z mojich najobľúbenejších :) . Milujem všetky tie scény. Aj tie pri ktorých chytám smiechy a aj tie, ktoré sú smutné.
Tá scéna v Sweetsovej kancelárii, keď hrajú tú psychologickú hru a postupne sa dostanú k tomu, že chce dieťa ma pokaždé zabije :lol: . A keď naňho len tak vybehne stým, že chce jeho spermie- to je úplne najlepšie.
A potom ako to len tak medzi rečou vybalí na celý jej tým akoby sa nechumelilo :lol: - to tiež nemá chybu :lol: . Všetky tie šokované tváre :lol: :lol: .
A ten ich rozhovor počas cesty na miesto činu a pohľad toho chlapíka od FBI, ktorý započul ich rozhovor o darovaní spermií- len tam tak stál s otvorenými ústami a kebyže mu Booth nepovie aby ich zavrel, tak by ich zrejme mal otvorené dodnes :lol: .
Tá situácia na reprodukčnej klinike, keď sa tam objaví Stewie s tými jeho narážkami na to, že to dieťa by malo byť splodené starým známym spôsobom, tiež nemá chybu.
Ako sme si všimli, tak aj Angela má taký istý názor na vec ako Stewie a dáva to Tempy jasne najavo, čo ju značne vytáča( ale však koho by nie).
Všetky tie rozhovory medzi Boothom a Tempy sú dosť pikantné. Je vtipné sa pozerať na to, že Booth častokrát nevie čo povedať a je v rozpakoch(často vidieť aj červeň v jeho tvári)- to sa mi naozaj ráta. A Tempy o tom rozpráva ako o najprirodzenejšej veci, že niekoho len tak požiadala o spermie, aby mohla mať dieťa a nemá problém o tom rozprávať hocikde a s hocikým a úplne všetko má naplánované do poslednej bodky( veď by bolo od nej sebecké nemať dieťa :lol: ).
A teraz k tej smutnejšej časti.Keď sa so Stewiem háda vo výsluchovej miestnosti a Tempy a podozrivého úplne ignoruje, vtedy mi behá mráz po chrbte. Ten jej zmätený výraz, pretože nechápe čo sa deje, sa mení na výraz vystrašený.
A keď ho vytiahne z tej miestnosti a snaží sa zistiť čo sa deje..to je naozaj krásne. Absolútne ju nezaujíma to že či bude mať dieťa, alebo nie, ale to ako sa cíti Booth- vtedy vidno že je u nej na prvom mieste :) .
A všetky tie scény v nemocnici:
-nešťastná Tempy v nemocnici, ktorá cíti, že stráca človeka, ktorého má rada, ale napriek tomu sa snaží byť racionálna a tváriť sa v pohode, aj keď jej to vôbec nejde
-Booth s pohľadom strateného dieťaťa, a keď sa objaví Bren, ten jeho blažený úsmev plný šťastia, že je tam sním a že sa naňho usmieva- to mu dodáva istotu
-to ako ju požiada aby bola pri tej operácii, už len kvôli tomu, že je génius a že ona určite bude vedieť, kedy to budú kaziť- vtedy vidno, že jej naozaj dôveruje
-keď odchádzajú na sálu, ona ho drží za ruku a on jej hovorí, že ak sa mu niečo stane, nech si zoberie jeho veci pre ich dieťa- tým jej naznačuje, že chce aby mala to dieťa( už len preto, aby jej ostala nejaká pamiatka na neho)- to je naozaj krásne a dojímavé- vlastne celá tá časť je úžasná :) :) :)
Ehm...trochu som sa rozpísala. Ale nemohla som si pomôcť, keďže je to jedna z mojich najobľúbenejších častí. Dúfam, že som vás tým neobťažovala, ale potrebovala som vyjadriť svoje pocity z tejto epizódy.
Kikuška

Předchozí

Zpět na 4x25 The Critic in the Cabernet