Dabing SK

Co si myslíte o dabingu.

Moderátoři: KayTee, gilly8

Re: Dabing SK

Příspěvekod Nuttelka » 04.03.2010, 15:14

Lillyss píše:Čítala som, že Elene Podzámskej stopli v jojke dabing, tak som zvedavá či sa to nejako prejaví na dabingu Bones, keďže dabuje Cam,...že by ju dabovali niekto iný? No neviem si to predstaviť...

Cam bola jedna z postáv, ktorej dabing mi nikdy nevadil, nikoho lepšieho nezoženú... keby radšej vymenili Bahula :D
Nuttelka

Příspěvekod erika4899 » 05.03.2010, 16:02

Lillyss píše:Čítala som, že Elene Podzámskej stopli v jojke dabing, tak som zvedavá či sa to nejako prejaví na dabingu Bones, keďže dabuje Cam,...že by ju dabovali niekto iný? No neviem si to predstaviť...

možno už stihla nadabovať Cam dopredu, teda aspoň dúfam... podľa mňa tým hlasom sa dosť trafili, ale to je asi to jediné, čo trafili :D ale, čo už s nimi, keď sú raz trafení :D
erika4899

Příspěvekod Lexie » 23.04.2010, 17:09

Mne sa dabing ani trošku nepáči, pravdupovediac, je to pre mňa úplne nepozerateľné :oops: Snažila som sa viackrát na Bones pozerať v TV, ale vždy som to po nejakej štvrťhodinke prepla, i keď som sa straaašne snažila vydržať a vymenila som to za DVD :lol: Podľa mňa hlas ani jednému neuhádli, príde mi to strašne zvláštne ich počuť s hlasmi tak odlišnými od ich skutočných a s prekladom dosť divným chvíľami :oops:
Lexie

Příspěvekod erika4899 » 25.04.2010, 17:05

Netýka sa to dabingu tentoraz, ale Kostiach ako takých na Jojke...neskutočne ma vytáča, ako mohli napchať do jednej epizódy až 2 reklamy, každá z nich má okolo 10min., človeku sa úplne pretrhne niť, 3x sa dostáva do deja, plno dôležitých faktov mu utečie, to ešte nevravím o tom, koľkokrát musím drgať sestru, aby sa prebudila, že už je po reklame, niekedy mám aj sama so sebou čo robiť, aby som nezadriemala...je to otravné a keď sa to zmieša ešte s tým dabingom... :evil: :evil: :evil:
erika4899

Příspěvekod Xeninka » 29.04.2010, 18:24

Jako SK dabing je :lol: :lol: :lol: úplnou náhodou se mi povedlo vidět několik ukázek a smála jsem se tomu dabingu a ve chvíli kdy tam někdo pronesl "Búúús" a pak i "Búúúúz" tak jsem lehla smíchy, ale tak s tim se musí u takovejch věcí počítat, jak to někdo zná origoš tak to asi horko těžko někdy dabing přebije...
Spoilerům nikdy neodolám aneb seriálový maniak hadr.
"Nothing happens unless first a dream." Carl Sandburg

Things have to change.

It's esential to release fake sides. - HH Comic-Con 2010
Xeninka

Příspěvekod erika4899 » 30.04.2010, 18:19

:lol: :lol: ale stále lepšie ako váš Búúút podľa mňa :lol: :lol:
erika4899

Příspěvekod KayTee » 30.04.2010, 21:26

erika4899 píše::lol: :lol: ale stále lepšie ako váš Búúút podľa mňa :lol: :lol:

Búút je mnohem víc podobné originálu :-) Ale myslím, že je to o zvyku...kdybych to znala jenom se slovenským dabingem, tak mi to asi taky přijde divný....stejně tak to máme my s českým dabingem :-)
Už je 23. září?
Obrázek
KayTee

Příspěvekod Mclarenka » 30.04.2010, 22:29

KayTee píše:Búút je mnohem víc podobné originálu :-) Ale myslím, že je to o zvyku...kdybych to znala jenom se slovenským dabingem, tak mi to asi taky přijde divný....stejně tak to máme my s českým dabingem :-)

Souhlasím s KayTee, že je náš Búút víc podobnější originálu, než slovenský, ale také souhlasím s tím, že jde o zvyk a o to, jakou verzi člověk uslyší poprvé... český dabing mi v mnoha filmech nevadí a naopak můžu říct, že se mi zdá velmi dobrý... dokonce i v mála případech lepší, než originál (například Louis de Funes, kterého daboval bravurní František Filipovský... :) Funes dokonce i řekl, že se mu Filipovského hlas a mluva líbí víc, než jeho vlastní, což musela být obrovská pocta pro Filipovského a pro dabing :) ), ale u Bones se bohužel nedočkáme, že by se český dabing dočkal takové pocty... proto se dívám na originál s titulky... není prostě nic lepšího, ale na dabing úplně nezanevřu, protože si někdy chci také odpočinout od počítače, takže se na Bones podívám na Primě, ale to už musí být opravdu nouze nejvyšší :D
Obrázek
Mclarenka

Příspěvekod KayTee » 30.04.2010, 22:51

Tak nějak...originál s titulkama je nadevše...ale když to jde na Primě, tak prostě neodolám...protože nesnesu ten pocit, že mi hrajou Kůstku a já bych nekoukala :lol: :lol: A když už jsem fakt unavená, nebo nemůžu z nějakého důvodu koukat, tak si to pustím už předtím nebo hned druhý den v originálu, abych si ten díl připomněla :-D
Už je 23. září?
Obrázek
KayTee

Příspěvekod erika4899 » 30.04.2010, 23:08

Máte pravdu, asi je to vec zvyku a preto si nemôžem pomôcť a "Bús" sa mi páči o trošinku viac ;) Ale celkovo hodnotím náš slovenský dabing naprd(vhodnejší výraz mi nenapadol :lol: ), prvýkrát som pozerala Kosti vlastne len po slovensky, potom na iseriáloch po česky a až potom prišiel originál, ktorý prebil vyššie uvedené alternatívy na plnej čiare...
A teraz napíšem jednu vec...viem, že vy sa nad ňou absolútne nepozastavujete, ale pre mňa bol najskôr troška nezvyk aj váš vokatív a teda oslovovanie "BútE" . Viem, že po prvom počutí som sa skoro popukala od smiechu, ale to zrejme fakt nepochopíte, ako mi vec tak prirodzená pre vás Čechov mohla byť smiešna...
Ale ešte stále mi to nedá s tým Boothom, podľa mňa bližšie k originálu je "Bús". Veď nás na angline učili th čítať ako také podnebné s...
erika4899

PředchozíDalší

Zpět na Dabing