Dabing ČJ

Co si myslíte o dabingu.

Moderátoři: KayTee, gilly8

Re: Dabing ČJ

Příspěvekod terentule » 07.02.2010, 14:39

Ivet píše:Kosť je vážně divný :-)
Obě zní jako slepice co nevědí co dělají a šílejí z zlomeného nehtu :-)

Tak tohle mi u český Brennanový nikdy nepřišlo. U Cam je fakt, že jo, ale upřímně, mě tak občas i připadá :). Mám postavu Cam ráda, ani na začátku jsem jí zas tolik nenáviděla :). Ale i v originále mi občas zní tak zvláštně (například jak mluví o svym těle, že si ho nechce kazit dítětem :D)
Does you vacuum cleaner have a PROPER AMOUNT OF SUCTION?!
terentule

Příspěvekod Ivet » 07.02.2010, 14:54

Cam je zvláštní postava, to se musí nechat, ale v tom originále mi prostě přijde jako ženská, co ví co může od života čekat, zatímco dabing.....áách..nebudu si kazit den nadávkami....
jenom k tomu dítěti, to se probíralo, když se objevila Michelle. Booth říkal, že Cam se dětem nebránila, dokud nemusela opustit Michelle....takže to je možná ten důvod, proč děti nechce...teda, nechtěla :lol: :lol: :lol:
David on Emily: “I stare at Emily's eyes and it's like the galaxy. I just watch and observe many, many moons.”

God, we love each other...we could just take our clothes off right there and do it against the wall...but that would stop the show."
Ivet

Příspěvekod me_ » 08.02.2010, 10:56

U Cam bych tu hlášku o dětech a postavě brala hodně s rezervou. Ona je to tak úchavtně sarkastická postava, že ji člověk prostě musí milovat, ale zároveň nesmí brát každou jí pronesenou větu za fakt:-))
Bones: Who's Kelly Clarkson?
Booth: American Idol. "Because of You."
Bones: Because of *me_* :-)?
Booth: Never mind.
me_

Příspěvekod terentule » 06.08.2010, 11:43

Haha, tak jsem viděla upoutávku na 4.řadu na Primě, pěkný :D. Docela se těším :).
A kdybych nesledovala Bones dopředu a sledovala Bones jen na Primě, asi bych byla dost vyjukaná :D ("Z vnějšku jsi jako kus ledu, ale pod povrchem jsi jako žhnoucí sopka.") :D
Does you vacuum cleaner have a PROPER AMOUNT OF SUCTION?!
terentule

Příspěvekod valleria93 » 06.08.2010, 14:51

terentule píše:Haha, tak jsem viděla upoutávku na 4.řadu na Primě, pěkný :D. Docela se těším :).
A kdybych nesledovala Bones dopředu a sledovala Bones jen na Primě, asi bych byla dost vyjukaná :D ("Z vnějšku jsi jako kus ledu, ale pod povrchem jsi jako žhnoucí sopka.") :D

mě docela překvapilo, že jsem tam zahlédla nejvíce ukázek z posledního dílu :D :D byla bych docela zmatená, kdybych to už neviděla :D
I'm just here to help... Love you, too.... Love you, David... Love you more... I don't know, I don't think you could love any more.
valleria93

Příspěvekod Ivet » 06.08.2010, 16:43

Já se radši ani nebudu dívat :-)...bojím aby mě nekleplo :-)
David on Emily: “I stare at Emily's eyes and it's like the galaxy. I just watch and observe many, many moons.”

God, we love each other...we could just take our clothes off right there and do it against the wall...but that would stop the show."
Ivet

Příspěvekod KayTee » 06.08.2010, 21:14

Ono v té upoutávce je víc dobrých hlodů :-D :-D
Už je 23. září?
Obrázek
KayTee

Příspěvekod Mclarenka » 09.08.2010, 12:20

Sice se to originálu nemůže absolutně vyrovnat, ale přesto jsem zvědavá, jak zvládnou nadabovat Hodginsův legendární, dokonalý a nezapomenutelný projev na pohřební hostině :D Pokud někdo bude sledovat 4. řadu v češtině, dá mi vědět, prosím, až zrovna tuhle epizodu budou dávat? Předem moc děkuju :) Přeju vám silné nervy :D
Obrázek
Mclarenka

Příspěvekod Mclarenka » 02.09.2010, 01:59

Tak jsem porušila svoje předsevzetí, že se na Bones nepodívám v dabingu, ale byla jsem zvědavá, jaký hlásek přiřadí k Daisy... "překvapivě" jsem byla zklamaná. Jsem zřejmě zaujatá a originál mám až moc vyrytý do paměti, ale prostě mi to bylo proti srsti :x
To, že zmizely vtipné momenty, tak to je už téměř pravidlo, které ani nestojí za řeč. Na tenhle díl (4x03) se pokaždé těším (ne kvůli případu, ale kvůli... však vy víte ;)), a proto ho znám tak dobře, takže jsem už věděla dopředu, co řeknou a byla jsem na to natěšená, ale dabing moje těšení shodil někam pod stůl, u kterého seděla Bones a gay Jason :lol:

Pokud by vás zajímalo, jak zvládli Boothův závěrečný monolog, tak to ani nechtějte vědět :D U originálu se rozplývám a pokouším se uvolnit zapínání podprsenky a při dabingu jsem bleskovou rychlostí hledala na mamčiným nočním stolku špunty do uší, které tam má jako záchranu před taťkovým chrápáním, abych tu hrůzu neslyšela :lol:

Prima by si mě asi nenajala na napsání recenze pro zvýšení sledovanosti Sběratelů kostí, že? :D
Obrázek
Mclarenka

Příspěvekod Desdemona » 02.09.2010, 09:10

Mclarenka píše:Tak jsem porušila svoje předsevzetí, že se na Bones nepodívám v dabingu, ale byla jsem zvědavá, jaký hlásek přiřadí k Daisy... "překvapivě" jsem byla zklamaná. Jsem zřejmě zaujatá a originál mám až moc vyrytý do paměti, ale prostě mi to bylo proti srsti :x
To, že zmizely vtipné momenty, tak to je už téměř pravidlo, které ani nestojí za řeč. Na tenhle díl (4x03) se pokaždé těším (ne kvůli případu, ale kvůli... však vy víte ;)), a proto ho znám tak dobře, takže jsem už věděla dopředu, co řeknou a byla jsem na to natěšená, ale dabing moje těšení shodil někam pod stůl, u kterého seděla Bones a gay Jason :lol:

Pokud by vás zajímalo, jak zvládli Boothův závěrečný monolog, tak to ani nechtějte vědět :D U originálu se rozplývám a pokouším se uvolnit zapínání podprsenky a při dabingu jsem bleskovou rychlostí hledala na mamčiným nočním stolku špunty do uší, které tam má jako záchranu před taťkovým chrápáním, abych tu hrůzu neslyšela :lol:

Prima by si mě asi nenajala na napsání recenze pro zvýšení sledovanosti Sběratelů kostí, že? :D

Ale Mclarenka, trochu zhovievavosti poprosím, náhodou pri Coldplay dialógu "váš" Sweets povedal: Si sexy, nie ako ten náš, ktorý ju okríkol, nech je ticho :lol:
"There will come a time when you believe everything is finished. That will be the beginning." -Louis L'Amour
Desdemona

PředchozíDalší

Zpět na Dabing