Ivet píše:Kosť je vážně divný
Obě zní jako slepice co nevědí co dělají a šílejí z zlomeného nehtu
Tak tohle mi u český Brennanový nikdy nepřišlo. U Cam je fakt, že jo, ale upřímně, mě tak občas i připadá
Ivet píše:Kosť je vážně divný
Obě zní jako slepice co nevědí co dělají a šílejí z zlomeného nehtu
terentule píše:Haha, tak jsem viděla upoutávku na 4.řadu na Primě, pěkný. Docela se těším
.
A kdybych nesledovala Bones dopředu a sledovala Bones jen na Primě, asi bych byla dost vyjukaná("Z vnějšku jsi jako kus ledu, ale pod povrchem jsi jako žhnoucí sopka.")

Mclarenka píše:Tak jsem porušila svoje předsevzetí, že se na Bones nepodívám v dabingu, ale byla jsem zvědavá, jaký hlásek přiřadí k Daisy... "překvapivě" jsem byla zklamaná. Jsem zřejmě zaujatá a originál mám až moc vyrytý do paměti, ale prostě mi to bylo proti srsti![]()
To, že zmizely vtipné momenty, tak to je už téměř pravidlo, které ani nestojí za řeč. Na tenhle díl (4x03) se pokaždé těším (ne kvůli případu, ale kvůli... však vy víte), a proto ho znám tak dobře, takže jsem už věděla dopředu, co řeknou a byla jsem na to natěšená, ale dabing moje těšení shodil někam pod stůl, u kterého seděla Bones a gay Jason
![]()
Pokud by vás zajímalo, jak zvládli Boothův závěrečný monolog, tak to ani nechtějte vědětU originálu se rozplývám a pokouším se uvolnit zapínání podprsenky a při dabingu jsem bleskovou rychlostí hledala na mamčiným nočním stolku špunty do uší, které tam má jako záchranu před taťkovým chrápáním, abych tu hrůzu neslyšela
![]()
Prima by si mě asi nenajala na napsání recenze pro zvýšení sledovanosti Sběratelů kostí, že?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník