4x10 The Passenger in the Oven

Moderátoři: KayTee, gilly8

4x10 The Passenger in the Oven

Příspěvekod Mclarenka » 14.02.2010, 22:25

Tenhle díl mám vážně moc ráda, protože tam jsou úplně boží scény BB

Už na samém začátku je výborný střih na spící Bones, a potom na Bootha, který se trápí mezi těma babičkama (mimochodem ta babička na kraji, co miluje detektivky, tak ta je tutová) :lol: Poté jeho plížení se za Bones a jeho buzení Bones... k tomu ta letuška a Boothův monolog k ní, kde vysvětluje, proč by měl zůstat u Bones :) . Jak letuška po tom monologu pouze řekne takovým tónem " fascinující" a stejně ho vrací na svoje sedadlo :lol: :lol: ..vážně bomba.
Tady je zajímavý Boothův výraz, když Bones řekne, že se vrací ke své opravdové vášni k prehistorickým antropologickým objevům. Jak ho tím zarazila a překvapila zároveň. Prostě i jeho odchod na svoje sedadlo byl skvělý, když říkal, že ho vrací do dobytčí třídy :lol: . Pak byl skvělý jeho návrat k Bones, když mu to nedalo a musel se Bones zeptat , co myslela tou opravdu vášní. Trochu mi ho bylo líto, když řekla, že jí nenudí práce s ním, ale že je především vědkyně. Byl tady vidět ten jeho takový zklamaný výraz.

Když Bones pracovala na té mrtvole, tak bylo skvělé pozorovat Bootha, jak mu tohle vážně nedělá dobře a jeho přesvědčení se, že on opravdu není a nebude šprt. :D
Samozřejmě nesmím zapomenout na scénu s brýlemi a rozpuštěnými vlasy. Prostě Booth je tady vážně k sežrání. Kdyby se takhle přiblížil ke mně a ještě tohle říkal, tak bych se vážně neudržela :) . Fantastický je zmatený výraz Bones a to její "Why". Tak to jsem vážně mrtvá smíchy a musím si to pustit znovu. Někdy si vážně říkám, že snad ani není možný, aby to nepochopila... ale tohle je na tom vážně to úžasný, takže je vlastně dobře, že to nechápe :lol:
Při přistávání je skvělý, jak si Bones myslí, že tleskají jí... skvělý

A závěrečná scéna mezi nimi... tak to už nemám slov.

Kromě nich je bezvadný začátek, kde se všichni těší na volno, a potom návrat Sweetse v jeho úbor.

Omlouvám se za délku příspěvku a až moc podrobný popis, ale vážně jsem chtěla vyjádřit, jak moc ten díl mám ráda :D
Obrázek
Mclarenka

Re: 4x10 The Passenger in the Oven

Příspěvekod Nuttelka » 14.02.2010, 22:48

Aj ja zbožňujem túto epku,a myslím že si už vyjadrila všetko, len mi ešte nedá nespomenúť tú scénu s babičkou, Bones a sondou :lol: Tú proste milujem... :D
Nuttelka

Příspěvekod Mclarenka » 15.02.2010, 12:07

Nuttelka píše:Aj ja zbožňujem túto epku,a myslím že si už vyjadrila všetko, len mi ešte nedá nespomenúť tú scénu s babičkou, Bones a sondou :lol: Tú proste milujem... :D

Jsem ráda, že ještě někdo tuto epizodu zbožňuje a věřím, že nás bude ještě víc :) . Scéna, kterou jsi zmínila, tak ta je taky bezva. Můj příspěvek už byl i tak moc dlouhý, takže jsem ráda, že jsi ji zmínila ty a teď to máme všechno pěkně pohromadě :D
Obrázek
Mclarenka

Příspěvekod erika4899 » 15.02.2010, 22:49

Nuttelka píše:Aj ja zbožňujem túto epku,a myslím že si už vyjadrila všetko, len mi ešte nedá nespomenúť tú scénu s babičkou, Bones a sondou :lol: Tú proste milujem... :D

sonda naša obľúbená :D :lol: :lol: :lol:
erika4899

Zpět na 4x10 The Passenger in the Oven