Spoilery ohledně svatby v 5.řadě

Co se děje nového v seriálu Bones. Co nás čeká, na co se můžeme těšit.

Moderátoři: KayTee, gilly8

Spoilery ohledně svatby v 5.řadě

Příspěvekod Domestoska » 09.02.2010, 18:11

Už dávnejšie je známe, že počas tejto sezóny sa bude konať svadba. Hart Hanson znížil rozsah špekulácií a uviedol 4 dvojice, ktorých by sa táto správa mohla týkať:

1.) Booth a Brennanová
2.) Angela a Hodgins
3.) Daisy a Sweets
4.) Camille a záhadný muž

Hoci nám scenáristi sľubujú zakončenie sezóny, z ktorého budete chcieť od radosti až tancovať, nemám pocit, že by sa svadba mohla týkať Bootha a Brennanovej.

Cam má už čoskoro stretnúť muža, s ktorým začne randiť, no nemyslím si, že má povahu na to, aby ihneď skočila do manželstva.

Trochu ma prekvapuje, že sa v dvojiciach nevyskutujú Angela a Wendell. Už dávnejšie boli indície, že sa títo dvaja rozídu, respektíve, že si nie sú súdení, len som nečakala, že to bude tak skoro. Nominovanie dvojice Angela a Hodgins vo mne totiž vzbudzuje pocity, že ich rozchod je dosť blízko.

Ako najpravdepodobnejšia dvojica sa javia Daisy a Sweets. Nemôžem si však pomôcť, a Daisy stále vnímam len ako vedľajšiu postavu. Neviem, či by si jej svadba vyslúžila až také "spoilerové haló".

Tak čo myslíte, kto to bude? Prekvapia nás Angela a Hodgins? Ako vnímate jej vzťah s Wendellom? Alebo nás scenáristi schladia očakávanou svadbou Daisy a Sweetsa?

http://bones.gothics.cz/article/797-kto-to-bude/
Domestoska

Re: Spoilery ohledně svatby v 5.řadě

Příspěvekod Domestoska » 09.02.2010, 18:12

...scenáristi sľubujú zakončenie sezóny, z ktorého budete chcieť od radosti až tancovať...

No tak to jsem zvědavá :!:
Domestoska

Příspěvekod --Angie-- » 09.02.2010, 18:32

No tak k tomuto....podľa mňa to Booth Brennen určite nebudú. Mne to tak pripadá, že ich vzťah sa teraz v 5. sérii akoby ustálil na jednom bode a nechce sa pohnúť ďalej. Ale uvidíme, čo nám prinesie 100, epizóda.
U Cam mi to pripadá najmenej pravdepodobné, vzhľadom na to, že momentálne nemá žiadny vzťah o ktorom by sa vedelo.
Angela a Hodgins...no neviem, ale ak by sa to dalo od niekoho čakať tak od nich.
No a najpravdepodobnejšou dvojicou sa u mňa stáva Sweets a Daisy.
Obrázek
But if I was fearless ...
Could I be your reckless friend
And if I was helpless ...
Could you be the one comes rushing in.
--Angie--

Příspěvekod Ivet » 09.02.2010, 18:47

Co jsem tak četla, tak nejvíce to nasvědčuje na Hongelu...a ani se není čemu divit....myslím si, že rochod nás čeká někdy kolem 5x18 a oba jsou takoví blázní že jsou schopní si říci když to minule nevyšlo, radši do toho skočíme hned, než se něco stane.... jinak tady jsou mé názory:
BB: bylo by to hezké, ale je moc brzo, tihle dva siceu šli dlouhou cestu, víme že Brennan postupě mění názor jak na dítě, tak na svatbu, ale stále jsem se nedostali ani do toho bodu, kdy by si přiznali, že by tu mohlo být něco více, takže tihle dva jsou mimo......i když by se třeba políbili, či si vyznali lásku, hned tak do toho neskočí :lol: :lol:
Cam a nějaký frája :-)
Na Cam a jejího amanta se moc těším, už bylo holka sama pěkně dlouho a nemůžu se dočkat jak bude Michelle nadávat, ale ona není ten typ, co by se hnal do svatby, podle na to vdávání ani moc není, jako svatba-Jo, ale třeba až za 2-3 roky, takže ta taky ne :-)
Daisy a Sweets: tak tohle je sice docela horký favorit, ale jak už se psalo, Daisy je přece jenom vedlejší postava a Sweets je taková hlavně-vedlejší postava, takže proč kolem toho takových spoilerů, že???
Ale je tu ještě to, že Daisy je celá hotová z Brennan a vsadím se, že zná její názor na vdávání a moc na to není, i když v těch svatebních šatech vypadala docela nadšeně, ale která ženská není co ?:D....jsou oba ještě mladí, chtějí se bavit...a Sweetsovi to podle mě ani na mozek nepřijde...vždyť je mu 15 :lol: :lol:
David on Emily: “I stare at Emily's eyes and it's like the galaxy. I just watch and observe many, many moons.”

God, we love each other...we could just take our clothes off right there and do it against the wall...but that would stop the show."
Ivet

Příspěvekod Mclarenka » 09.02.2010, 19:18

Svým příspěvkem nesdělím nic nového, ale pouze se připojuju k tomu, že to vypadá nejspíš na svatbu Angely a Hodginse. Sice momentálně nejsou spolu, ale oni jsou vážně schopný se vzít během dvou až tří epizod. Takže tato dvojice je nejsilnějším favoritem pro tuto možnost a naopak nejslabším a téměř nepravděpodobnou (vlastně úplně nepravděpodobnou) dvojicí je Booth a Bones. Zdá se mi, že to by bylo tak neuvěřitelně kýčovité a až moc americké (i když to je americký seriál), že to prostě není možné. Čekáme tak strašně dlouho už jenom na polibek a najednou by hned skončili do svatby? Tak tohle nám určitě nehrozí, i když to zní vážně slibně. I přesto, že si přeju, aby byli spolu a stavba opravdu někdy byla, tak bych to teď ani já nechtěla. Kdybychom byli na začátku této řady a mluvilo by se o svatbě na konci řady, tak by se to dalo brát ještě v úvahu, ale jelikož spolu nebudou ani v díle 5x18 (teda beru to podle spoilerů, které jsou nejspíš pravdivé), tak to přece nemůžou potom takhle rychle spláchnout. :D

Tak jsem se trochu rozvášnila a svoje myšlenkové pochody popsala zřejmě do podrobna. Omlouvám se, že to je tak dlouhé a blahopřeju každému, kdo to ve zdraví dočetl až sem :lol:
Obrázek
Mclarenka

Příspěvekod KayTee » 10.02.2010, 00:11

Když tenhle spoiler spatřil světlo světa, byla jsem přesvědčená, že se ženit bude Jared. Nasvědčovalo tomu i to, že požádal Bootha, aby mu šel za svědka. Jenže dvojice Jared/Padme tady není...takže smůla

Booth/Bones - pokud se bude tahle dvojice někdy brát, doufám, že to bude až v úplně posledním dílu seriálu ;) Miluju je jako pár, ale pokud by takový velký krok udělali už teď, ztratil by celý jejich vztah to kouzlo, díky kterému jsem na Bones závislá :-)

Cam/XY - to asi ne...jedině, že by to byl někdo, koho Cam už znala dávno a najednou by se opět objevil v jejím životě...Ale to asi ne...takže Cam taky vylučuji.

Angela/Hodgins - tak u této dvojice by mě svatba nepřekvapila.. dovedu si dokonce představit, že v pátek večer odletí do Las Vegas a v pondělí přijdou do práce jako manželé. Takže jestli to bude tento pár, nebudu absolutně překvapená. (BTW: Wendella jsem odepsala už dávno)

Sweets/Daisy - další dvojice, u které bych nebyla překvapená. Ano, Daisy je sice jenom občasná vedlejší postava, ale Sweets je hodně oblíbená a hlavně v poslední sérii velice výrazná postava, tak proč mu nedopřát svatební den? :-) Třeba ho pak ostatní začnou brát jako dospělého :-) Navíc by zde byla myslím dost jasná volba družičky, jelikož Daisy Bren miluje a Booth jako družba...není pochyb :-) Dali by si repete a třeba bychom viděli konečně tu pusu, kterou má dostat hlavní družička :-D
Už je 23. září?
Obrázek
KayTee

Příspěvekod terentule » 10.02.2010, 01:50

Hmm, tak myslím, že o svatbě BB vůbec nemá cenu mluvit, to by bylo vážně jak pěst na oko a naprosto mimo charakter postav. Leda by si s námi chtěl Hart zase hrát (jak on to rád dělá :D) a slovíčkařil, takže svatba by se rovnala vydávání se za snoubence a naaranžovaná svatba - z nějakého důvodu :D (už jsme tu měli nahraný pohřeb... :)) nebo prostě něčemu podobnému. Ale i tak o tom pochybuju :).
Cam nevypadá jako člověk, co by se bezhlavě do něčeho vrhal, natož do svatby a navíc, když zatím není v dohledu žádný nápadník...bylo by to dost narychlo.
Já jsem byla nejvíc pro Sweetse a Daisy. Daisy je sice vedlejší postava, ale to je nějaký Pan Neznámý od Cam taky, a mnohem vedlejší :D. Ale je pravda, že jsou vážně mladí a mají na to asi ještě čas :).
Takže by to mohla být Angela s Hodginsem. Vždycky mi přišlo, že je docela jasný, že Angela a Hoding jednou skončí spolu, skoro tak jasně jako BB :D. (I když záležitost s těhotenstvím mě trochu vylekala :D ). A oba jsou natolik spontánní a blázniví, že by se byli schopni vzít narychlo (ostatně ta 1.svatba byla taky docela narychlo :)).

Uf, nějak jsem se rozepsala :D
Does you vacuum cleaner have a PROPER AMOUNT OF SUCTION?!
terentule

Příspěvekod Mclarenka » 10.02.2010, 13:17

KayTee píše:Když tenhle spoiler spatřil světlo světa, byla jsem přesvědčená, že se ženit bude Jared. Nasvědčovalo tomu i to, že požádal Bootha, aby mu šel za svědka. Jenže dvojice Jared/Padme tady není...takže smůla

Booth/Bones - pokud se bude tahle dvojice někdy brát, doufám, že to bude až v úplně posledním dílu seriálu ;) Miluju je jako pár, ale pokud by takový velký krok udělali už teď, ztratil by celý jejich vztah to kouzlo, díky kterému jsem na Bones závislá :-)

Cam/XY - to asi ne...jedině, že by to byl někdo, koho Cam už znala dávno a najednou by se opět objevil v jejím životě...Ale to asi ne...takže Cam taky vylučuji.

Angela/Hodgins - tak u této dvojice by mě svatba nepřekvapila.. dovedu si dokonce představit, že v pátek večer odletí do Las Vegas a v pondělí přijdou do práce jako manželé. Takže jestli to bude tento pár, nebudu absolutně překvapená. (BTW: Wendella jsem odepsala už dávno)

Sweets/Daisy - další dvojice, u které bych nebyla překvapená. Ano, Daisy je sice jenom občasná vedlejší postava, ale Sweets je hodně oblíbená a hlavně v poslední sérii velice výrazná postava, tak proč mu nedopřát svatební den? :-) Třeba ho pak ostatní začnou brát jako dospělého :-) Navíc by zde byla myslím dost jasná volba družičky, jelikož Daisy Bren miluje a Booth jako družba...není pochyb :-) Dali by si repete a třeba bychom viděli konečně tu pusu, kterou má dostat hlavní družička :-D

Sice se přikláním spíš ke dvojici Angela/Hodgins, ale jako druhá nepravděpodobnější možnost je samozřejmě Sweets/Daisy. Důvody, proč ano nebo proč ne, nebudu vysvětlovat, ale v tomto případě by byla varianta družičky a svědka téměř jasná, a proto by mi tato svatba přišla dobrá volba ;) . Nicméně pokud by to byla možnost Angela/Hodgins, tak tam by byla volba družičky a svědka stejná, jako u Sweetse a Daisy. Takže bychom se mohli tolik očekávané pusy dočkat tak jako tak.

Navíc v interview ke 100. epizodě David řekl, že se budou v té svatbě, která v Bones proběhne, nějak angažovat. Neřekl samozřejmě jak, ale prostě v ní nebo okolo ní vystupovat budou. Nečekám, že by byli nevěsta a ženich, takže druhá možnost, jak v tom být zahrnutý je, že budou družička a svědek :)
Obrázek
Mclarenka

Zpět na Novinky