Kosti - Z hĺbky zeme (Max Allan Collins)

Cokoliv co vás napadne ve spojení se seriálem Bones.

Moderátoři: KayTee, gilly8

Re: Kosti - Z hĺbky zeme (Max Allan Collins)

Příspěvekod erika4899 » 07.02.2010, 19:24

ešte mi napadlo dačo, čo ma v momente zarazilo... pri opise Bootha použil autor prirovnanie oceľovomodré oči :o :lol:
erika4899

Příspěvekod --Angie-- » 07.02.2010, 19:30

erika4899 píše:ešte mi napadlo dačo, čo ma v momente zarazilo... pri opise Bootha použil autor prirovnanie oceľovomodré oči :o :lol:

Riadny FAIL... :lol:
Obrázek
But if I was fearless ...
Could I be your reckless friend
And if I was helpless ...
Could you be the one comes rushing in.
--Angie--

Příspěvekod Tina » 08.02.2010, 23:44

ako vidim, vsetky chyby uz napisali baby za mna (BOothove modre oci, Zach - pocitacovy maniak).. tiez som si pri citani povedala, ze ten magor, co to prekladal, Kosti v zivote nevidel :D ale tak co, aspon som sa zasmiala.. a teraz to citam odznova :D nudim sa :lol:
Brennan: I have to remove your pants.
Booth: All right. You know, I´m just going to start reciting some saints. Saint Joseph, Saint Peter, Saint Paul, Saint John...
Camille: Anyone for mistletoe?
Tina

Příspěvekod erika4899 » 13.02.2010, 18:05

ja citam tiez odznova :D ale som pekna blbana, mala by som teraz citat Mila Urbana a jeho Zivy Bic ako povinne citanie, no neviem neviem, mne sa ta kniha dajako nepaci, tematika prvej svetovej vojny mi uz pride taka otrepana ze az, uz od zaciatku tohto skolskeho roka sa zaoberame len vojnovou literaturou, este Na zapade nic nove sa dalo, dokonca ma to aj bavilo, no tento Zivy bic, mam pocit akoby autor okopiroval vsetko to, co sa v tej dobe o vojne povedalo a urobil z toho jeden nudny roman :D uz mam doma tretiu upomienku z kniznice, takze mastnej pokuty sa nevyhnem :oops: ale ja to fakt neviem docitat, tak strasne ma to nebavi :)
erika4899

Příspěvekod Lexie » 15.05.2010, 13:55

Aaaa, ja sa tak teším, práve som mala telefonát, že do mojej Bones zbierky pribudne aj táto kniha, rodičia mi ju práve nechali objednať, lebo už nebola na sklade. Nemôžem sa dočkať, až mi príde a budem sa môcť do nej pustiť! Zase ďalšia prekážka v tom, aby som sa učila na štátnice :lol: Ak odolám (čo pravdepodobne nebude možné), tak mám čo robiť počas letnej prestávky --> táto kniha + všetky od Kathy Reichs + vaše poviedky, ktoré si netrúfam zatiaľ začať čítať, lebo sa už neodtrhnem + všetky spoilerovské teórie + grafika, ktorú chcem začať robiť vlastnoručne = celkom pekné leto, no nie? :D
Lexie

Příspěvekod Danny » 09.06.2010, 21:00

Ja som o tejto knihe ani netušila, ale raz som ju uvidela v PANTA RHEI a tak som neodolala, pútavý dej aj keď ako bolo spomenuté, niektoré veci som len pozerala, že to má odkiaľ ??? a ešte taká vec, na môj vkus veľmi často používané slovo "periférne" možno mi to len uviazlo v pamäti, neviem :D Ale príbeh bol kvalitný :D
Danny

Příspěvekod Lucia » 26.08.2010, 22:28

Tak to by som si naozaj rada prečítala. Neviete mi poradiť, či sa kniha nedá niekde stiahnuť ako e-book? Pretože odkedy máme € knihy už radšej nekupujem.
Obrázek
Lucia

Předchozí

Zpět na Seriál Bones