5x17 The Death of the Queen Bee

Moderátoři: KayTee, gilly8

Re: 5x17 The Death of the Queen Bee

Příspěvekod Mclarenka » 07.02.2010, 12:57

Ivet píše:To video je moc pěkné, akorát moc neslyším co to vlastně říkají :-/...ale jak se chytnou za ruce, no to je prosttě dokonalé :-)... :lol:

Tak rozumět jim opravdu nění (až na jedno a to Boothovo: "Yes, we do", což je k ničemu, když nevíme, co bylo před tím :D ), ale hlavní je, že vidíme, co dělají :)
Obrázek
Mclarenka

Příspěvekod Xeninka » 07.02.2010, 15:10

Mclarenka píše:
Ivet píše:To video je moc pěkné, akorát moc neslyším co to vlastně říkají :-/...ale jak se chytnou za ruce, no to je prosttě dokonalé :-)... :lol:

Tak rozumět jim opravdu nění (až na jedno a to Boothovo: "Yes, we do", což je k ničemu, když nevíme, co bylo před tím :D ), ale hlavní je, že vidíme, co dělají :)

Zrovna tahle scéna je v těch pár stránek scénáře co jsou někde na netu, nicméně vidět to je lepší než číst :lol: A on odpovídá na to, když ona řekne: "We have intercourse every chance we get." Podle scénáře jsem myslela, že tu větu vyškrtli, ale zjevně ne a co je ještě víc funny že tam přidali tu Boothovu odpověď :lol: very funny :lol:
Spoilerům nikdy neodolám aneb seriálový maniak hadr.
"Nothing happens unless first a dream." Carl Sandburg

Things have to change.

It's esential to release fake sides. - HH Comic-Con 2010
Xeninka

Příspěvekod Mclarenka » 07.02.2010, 15:44

Xeninka píše:
Mclarenka píše:

Zrovna tahle scéna je v těch pár stránek scénáře co jsou někde na netu, nicméně vidět to je lepší než číst :lol: A on odpovídá na to, když ona řekne: "We have intercourse every chance we get." Podle scénáře jsem myslela, že tu větu vyškrtli, ale zjevně ne a co je ještě víc funny že tam přidali tu Boothovu odpověď :lol: very funny :lol:

Tak díky za větu, na kterou Booth odpovídal :) Vypadá to vážně funny :lol: :lol:
Obrázek
Mclarenka

Příspěvekod me_ » 07.02.2010, 18:44

Jop, Booth odpovíd na větu "We have intercourse every chance we get." A jak ta její spolužačka cosi říká, tak ji Kůstka odpovídá, že je teď úspěšnou vědkyní...víc jsem bohužel neslyšela :? Ale rozhodně to vypadá na funny díl...chjo, už aby to bylo... :cry: :cry: :cry:
Bones: Who's Kelly Clarkson?
Booth: American Idol. "Because of You."
Bones: Because of *me_* :-)?
Booth: Never mind.
me_

Příspěvekod Mclarenka » 30.03.2010, 23:49

Nejedná se o spoiler (pokud ovšem neberete fotky jako spoiler :D ), takže snad nebude vadit, když sem dám některé fotky, které se mi opravdu moc a moc líbí. Dám sem opravdu pouze tyto dvě, i když jsou i další, ale tyto jsou podle mě super :)

http://4.bp.blogspot.com/_JcYPrxZcTm4/S ... 1_0072.jpg

http://2.bp.blogspot.com/_JcYPrxZcTm4/S ... 1_0014.jpg

Ještě musím dodat, že se neuvěřitelně na to těším :D
Obrázek
Mclarenka

Příspěvekod Ivet » 31.03.2010, 00:09

Taky jsem se nad nima roztplývala. Jsou opravdu úžasné :-)....David něco takového říkal. Že nás čeká pěkný taneček. Potom je ještě hezká ta, jak tancují rychle. Ale tahle nemá chyu. Brennan má na tváři takový zajímavý výraz. A jak jsou na sebe namáčknutí :-)...no mlask :lol: :lol: :lol:
David on Emily: “I stare at Emily's eyes and it's like the galaxy. I just watch and observe many, many moons.”

God, we love each other...we could just take our clothes off right there and do it against the wall...but that would stop the show."
Ivet

Příspěvekod Xeninka » 31.03.2010, 10:29

http://spoilertv.iimmgg.com/image/59729418262c2846051c14c112294a04 - na téhle fotce mají oba prstýnky, čili ani na to nezapomněli a jsem zvědavá na scénu kdy si je budou brát, pevně doufam že to bude nějak vypečeně napsané.
BTW: fotky co jsou na spoilertv jdou kliknutím zvětšit a moc se mi líbí co má Bones za šaty, ta barva mi naprosto učarovala (miluju modrou :) ).
Spoilerům nikdy neodolám aneb seriálový maniak hadr.
"Nothing happens unless first a dream." Carl Sandburg

Things have to change.

It's esential to release fake sides. - HH Comic-Con 2010
Xeninka

Příspěvekod KayTee » 31.03.2010, 10:48

Jojo, taky doufám, že s prstýnkama uvidíme nějakou super vtipnou nebo aspoň "pohledovou" scénu :lol: Už vidím Bootha, jak jí ho nasazuje...uuuuu

Jinak u těch dvou ploužákových fotek jsem myslela, že je to v podstatě jakoby ta samá scéna, jen ze dvou záběrů, ale při bližším "ohledání" fotky :lol: jsem si všimla, že má Bren pokaždé jinak ruce :-) Jednou ho drží kolem krku a jednou ne :lol: To jen tak...pro zajímavost :-D
Už je 23. září?
Obrázek
KayTee

Příspěvekod me_ » 31.03.2010, 13:15

Jůůůůůůůůůů...to je tak boží vidět je s prstýnkama...trochu divné, ale i tak boží :D
Bones: Who's Kelly Clarkson?
Booth: American Idol. "Because of You."
Bones: Because of *me_* :-)?
Booth: Never mind.
me_

Příspěvekod Ivet » 31.03.2010, 14:06

Jé, tak prstýnků jsem si vůbec nevšimla. Bože...snad tu scénu nějak vypíchnou :-)
David on Emily: “I stare at Emily's eyes and it's like the galaxy. I just watch and observe many, many moons.”

God, we love each other...we could just take our clothes off right there and do it against the wall...but that would stop the show."
Ivet

PředchozíDalší

Zpět na 5x17 The Death of the Queen Bee