Pořád jsem přemýšlela, jak napsat komentář k videu, co možná nejlépe, ale už to nebudu odkládat a napíšu to tak, jak mě to bude napadat
Na tomto videu je nejspíš vidět jejich první formální setkání. Navzájem se představují a podávají si ruce... vcelku normální seznámení. Jenže mě trochu zaráží to, že se Booth zeptá, jestli věří na osud. Otázka to sice není nějak neobvyklá, ale připadá zvláštní se na tohle ptát někoho, s kým jsem se zrovna seznámil. Z toho tedy usuzuju, že něco neformálního proběhlo už před tím, ale zase mi nejde do hlavy, co by se muselo stát, aby si nepamatovali vzájemně jména. Stejně tak mi přijde nenormální, aby spolu něco prožili, aniž by cokoliv prohodili (podobného rázu). Navíc je Bones celkem známá (ne jen kvůli knížkám), takže o ní musel aspoň něco zaslechnout. Ještě je možné, že ho hned zaujala, a proto se ptá na ten osud, protože on na něj věří a připadá mu, že tohle setkání je pro ně osudové... k tomuto se ale moc nepřikláním, i když je možné opravdu už snad vše
Možná jsem se vyjádřila trochu nepochopitelně, ale přesto by mě zajímalo (pokud jste mě pochopili), co si myslíte?

Díky moc