5x16 - The parts in the Whole of the Sum

Moderátoři: KayTee, gilly8

Re: 5x16 - The parts in the Whole of the Sum

Příspěvekod Mclarenka » 07.03.2010, 16:31

Klidně mě můžeš opravovat a nemusíš si s tím dělat starosti... lepší, když mě někdo opraví a já se to pokusím také opravit, než abych vypadala jako úplný pitomec :D

O tom, že je řeč o knížce Brennan jsem věděla hned vzápětí, ale už jsem to nestihla opravit, protože jsem odjížděla. Asi jsem už myslela tolik na 100. epizodu a tudíž knížku Sweetse, že jsem to zmínila už tady. Možná to vypadá, že se vymlouvám a snažím se zakrýt svou hloupost (což mi asi moc nejde :lol: ), ale vážně jsem si svou chybu uvědomila ještě dříve, než jsi mě upozornila... moc díky za to, že čteš moje příspěvky ;)
Naposledy upravil Mclarenka dne 10.03.2010, 11:46, celkově upraveno 1
Obrázek
Mclarenka

Příspěvekod Xeninka » 10.03.2010, 10:22

Ausie potěšil - http://ausiellofiles.ew.com/2010/03/09/ausiello-smurfs-glee-bones-100-spoilers/. To jejich první setkání mě zas nabudilo na stou epizodu a pomalu si i začínam v kontextu téhle série říkat, že se může stát cokoliv, třeba se nepohnou nikam (někde zpočátku tady jsem tvrdila, že očekávám posun mezi nimi). Nicméně i tak mi z toho jejich prvního setkání přijde, že si ho Bren pěkně prohlíží a nemůžu se zbavit dojmu že po něm vyjede :D jsem prostě velkej snílek :lol:
Spoilerům nikdy neodolám aneb seriálový maniak hadr.
"Nothing happens unless first a dream." Carl Sandburg

Things have to change.

It's esential to release fake sides. - HH Comic-Con 2010
Xeninka

Příspěvekod Mclarenka » 10.03.2010, 11:42

Díky moc za úžasné video, díky kterému se těším ještě víc a to jsem si myslela, že se už víc těšit nemůžu :D Z toho setkání mám také pocit, že si ho pěkně prohlíží a věřím i tomu, že po něm vyjela asi jsem také snílek (možná spíš naivista) :D

Jak sedí u Sweetse, tak mám pocit, že má Bones na sobě šaty, které měla na oslavě 100. epizody... možná se pletu :)
Obrázek
Mclarenka

Příspěvekod Ivet » 10.03.2010, 15:05

Jasně, má ty samé, asi to byl záměr :-)
A jinak souhlasím s vámi, ty její oči mluví za vše :-)
David on Emily: “I stare at Emily's eyes and it's like the galaxy. I just watch and observe many, many moons.”

God, we love each other...we could just take our clothes off right there and do it against the wall...but that would stop the show."
Ivet

Příspěvekod Ivet » 10.03.2010, 21:01

Takže se k tomu taky konečně vyjádřím.
Celá ta scéna působí děsně mile. Brennan se usmívá, což je zvláštní, protože v první sérii všechny posílala do háje a najednou mu s nadšením podává ruku. V té době ještě s FBI nespolupracovala, je to zvláštní. Ale třeba si ho vybrala jako svoji sexuální hračku :lol: :lol: :lol:
a jinak to vypadá, že je to celé perfektně sestříhané. Jak je tam jejich komentář a přeskakuje to mezi realitou a minulostí :lol: :lol: :lol:
Ta závěrečná scéna:
Do you believe in fate???
Absolutely not.
I still don't.
And I still do.
...no a do toho Sweetsův otrávený obličej, to prostě nemá chybu. Kde je ten pitomý duben :-(
David on Emily: “I stare at Emily's eyes and it's like the galaxy. I just watch and observe many, many moons.”

God, we love each other...we could just take our clothes off right there and do it against the wall...but that would stop the show."
Ivet

Příspěvekod Mclarenka » 11.03.2010, 17:19

Pořád jsem přemýšlela, jak napsat komentář k videu, co možná nejlépe, ale už to nebudu odkládat a napíšu to tak, jak mě to bude napadat :)

Na tomto videu je nejspíš vidět jejich první formální setkání. Navzájem se představují a podávají si ruce... vcelku normální seznámení. Jenže mě trochu zaráží to, že se Booth zeptá, jestli věří na osud. Otázka to sice není nějak neobvyklá, ale připadá zvláštní se na tohle ptát někoho, s kým jsem se zrovna seznámil. Z toho tedy usuzuju, že něco neformálního proběhlo už před tím, ale zase mi nejde do hlavy, co by se muselo stát, aby si nepamatovali vzájemně jména. Stejně tak mi přijde nenormální, aby spolu něco prožili, aniž by cokoliv prohodili (podobného rázu). Navíc je Bones celkem známá (ne jen kvůli knížkám), takže o ní musel aspoň něco zaslechnout. Ještě je možné, že ho hned zaujala, a proto se ptá na ten osud, protože on na něj věří a připadá mu, že tohle setkání je pro ně osudové... k tomuto se ale moc nepřikláním, i když je možné opravdu už snad vše ;)

Možná jsem se vyjádřila trochu nepochopitelně, ale přesto by mě zajímalo (pokud jste mě pochopili), co si myslíte? ;) Díky moc :)
Obrázek
Mclarenka

Příspěvekod Ivet » 11.03.2010, 17:33

Neboj nejsi sama, já jsem se zarazila nad tím samým :-) je to opravdu zvláštní, taky mě napadlo, že se třeba potkali někde v baru, kdekoliv, něco mezi nima proběhlo, třeba trapas :lol: :lol: :lol:
Ale nevím, zase s té ukázky to vychází jako, že se potkávají poprvé, když Booth říká: Bones nebyla to, co jsem očekával. Ale stále tu ta možnost, že se znali už předtím, je :)
Teď mi došlo, že jsem porušila svůj slib nezabývat se 100 epizodou...no nic :-D :lol: :lol: :lol:

Ivet

Příspěvekod Mclarenka » 11.03.2010, 17:42

Tak za to můžu já a omlouvám se, že jsem tě opět strhla na tuto cestu :D ... je to ode mě nespravedlivé a neohleduplné, takže mi to promiň ;) :) :)

Jinak jsem ráda, že jenom já nemám takové nápady a nevrtá to v hlavě jenom mně :D :D
Obrázek
Mclarenka

Příspěvekod Ivet » 11.03.2010, 20:11

Myslím, že i bez tvého ponoukání jsem se dost prohřešila, don't worry :-D

Ivet

Příspěvekod Mclarenka » 11.03.2010, 21:52

Tak fajn :D :D
Obrázek
Mclarenka

PředchozíDalší

Zpět na 5x16 The Parts in the Sum of the Whole