1x11 The Woman in the Car

Moderátoři: KayTee, gilly8

1x11 The Woman in the Car

Příspěvekod KayTee » 08.02.2010, 23:43

FBI!!!
Městská policie!!!
Forenzní antropoložka!!!

A Cullen prej: Ještěže neměla zbraň :-D
Už je 23. září?
Obrázek
KayTee

Re: 1x11 The Woman in the Car

Příspěvekod Tina » 08.02.2010, 23:49

akurat som to chcela ist sem napisat :lol: ja tu hlasku jednoducho milujem.. ako Bren zabije situaciu :lol: vzdy sa na tom neskutocne kotim :lol: :lol:
Brennan: I have to remove your pants.
Booth: All right. You know, I´m just going to start reciting some saints. Saint Joseph, Saint Peter, Saint Paul, Saint John...
Camille: Anyone for mistletoe?
Tina

Příspěvekod Tina » 09.02.2010, 00:10

"Proč nejedeme mým?"
"Máš v kufru neprostrelné věsty?"
"Ne."
"Tak proto."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a asi som fakt divna, ale ta akcia, ako FBI prepadne tu opravaren, aby zachranili chlapca, sa mi neskutocne paci :D
Booth: All right. You know, I´m just going to start reciting some saints. Saint Joseph, Saint Peter, Saint Paul, Saint John...
Tina

Příspěvekod KayTee » 09.02.2010, 00:25

a ještě super moment, jak to zabije s tím Josém z Kuby, nebo jak se jmenuje :-D Ten její kamený výraz, když telefonuje..nemůžu z ní...a ta baba z toho ministerstva, jak zkrotne, když vezme ten telefon :lol: :lol: :lol:
Už je 23. září?
Obrázek
KayTee

Příspěvekod Tina » 09.02.2010, 00:31

KayTee píše:a ještě super moment, jak to zabije s tím Josém z Kuby, nebo jak se jmenuje :-D Ten její kamený výraz, když telefonuje..nemůžu z ní...a ta baba z toho ministerstva, jak zkrotne, když vezme ten telefon :lol: :lol: :lol:

ty mi citas myslienky :lol: este som si pisala s kamaratom.. a ta scena ako Bren vola.. a pisem kamaratovi: "Teraz neotravuj, vedenie zdrbava Pickeringovu" :lol: dockala som sa akurat tak dopovede "Tina, najdi si chlapa:D" a zdrhol :lol:

ale celkovo, skvela cast (sice, ktora nie je :D).. aa este.. prave ma napadlo :D ako s Hodgins zufalo snazil o to, aby Pickeringova vypocula aj jeho :D alebo Zackove predstavy o robotoch :lol:
Tina

Příspěvekod oskvarka » 16.02.2010, 22:08

Tina píše:
KayTee píše:a ještě super moment, jak to zabije s tím Josém z Kuby, nebo jak se jmenuje :-D Ten její kamený výraz, když telefonuje..nemůžu z ní...a ta baba z toho ministerstva, jak zkrotne, když vezme ten telefon :lol: :lol: :lol:

ty mi citas myslienky :lol: este som si pisala s kamaratom.. a ta scena ako Bren vola.. a pisem kamaratovi: "Teraz neotravuj, vedenie zdrbava Pickeringovu" :lol: dockala som sa akurat tak dopovede "Tina, najdi si chlapa:D" a zdrhol :lol:

ale celkovo, skvela cast (sice, ktora nie je :D).. aa este.. prave ma napadlo :D ako s Hodgins zufalo snazil o to, aby Pickeringova vypocula aj jeho :D alebo Zackove predstavy o robotoch :lol:

jo mavate takove predstavy casto ? :D:D...
a to Zackove dokazem robit viac veci naraz :D:D...
dalsia uzasna cast..
I LOVE BONES
oskvarka

Zpět na 1x11 The Woman in the Car